Google Adsense Alternatifleri

Google Adsense Alternatifleri

Blog sitesi açmış yeterli sayıda içerik girmiş, sitesini düzenlemiş lakin bir türlü Adsense onayı alamayan blog yazarları için bu yazımda gerçekten kazandıran ve güvenilir Adsense alternatiflerini sıraladım. Bu serinin devamı gelecektir. Sitenizden kazanç sağlamanız için en iyi  alternatifleri araştırarak sizlere sunacağım. Blog sitesinden para kazanmanın tek yolu Adsense değildir lakin en güvenilir ve en çok kazandıran da Adsense'dir. Adsense'e başvurmadan önce buradan Adsense onayı almak için yapmanız gerekenleri öğrenebilir ve Adsense onayı alabilirsiniz. Yazımda ki önerileri ve şartları uygulamanız rağmen eğer hala Adsense başvurunuz reddediliriyorsa Adsense alternatiflerine yönelmenizi tavsiye ediyorum. Adsense'den onay alamasanız da onun yerine sitenizde güvenilir ve para kazandıran alternatiflerle blogunuzdan kazanç sağlayabilirsiniz.

Adsense Alternatifleri

- Pop Ads: Pop Ads sitesi, illegal konuları ele almayan düzenli blogları 1 gün içerisinde kabul ediyor. Kolaylıkla onay alacağınız siteden pop-up reklamları ile kazanmaya başlayabilirsiniz.

Ödeme Alt Limiti: 5$
Reklam Türü: Pop-up
Ödeme alma: Paypal
Site Linki: https://www.popads.net

- Propeller Ads: Propeller Ads, tıklama başına ve gösterim başına en çok kazandıran reklam siteleri arasındadır. Sitenin en güzel yanı ise onay süreci olmamasıdır. Direk siteye kayıt olarak blogunuza veya sitenizde reklam yayınlayabiliyorsunuz. Adsense reddedildiyseniz kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Ödeme Alt Limiti:100$
Reklam Türleri: Pop under, banner, native subscibers, refferal program reklamları
Ödeme Alma: Paypal, Banka Hesabı, Mastercard, Skrill, Payoneer
Site Linki: www.propellerads.com

-Chitika: Chitika sitesi, +18 içerik barındırmayan kaliteli blog sitelerini kabul etmektedir. Onay süreci kolaydır. 1 gün içerisinde sitenizi incelerler. Onay aldıktan sonra reklam kodunuzu alarak kazanmaya başlayabilirsiniz. Adsense benzeri banner reklamlar içeren siteden iyi bir trafiğiniz varsa iyi paralar kazanabilirsiniz. Ayrıca bu sitede anahtar kelimelere reklam verilebiliyor. Sitenin dezavantajı ise ingilizce reklam göstermesidir.

Ödeme Alt Limiti: Paypal 10$, Banka hesabı için 50$
Reklam türleri: Banner, Anahtar kelimelere reklam
Ödeme Alma: Paypal, Banka hesabı
-Site Linki: https://chitika.com

-Wordego: Wordego sitesi, tamamen yerli olup tıklama ve gösterim başına kazandıran kaliteli bir Adsense alternatifidir. Birçok yayıncıyı bünyesinde barındırması ve ücretsiz oluşturulan blog sitelerini de kabul etmesi bu sitenin en büyük avantajlarından birisidir. Adsense kadar kaliteli reklamlar gösteren siteden para kazanmak gayet kolaydır. Zor olan süreç ise onay sürecidir. Adsense kadar zor olmasa da bu sitenin de sizi yayıncı olarak barındırabilmesi için sitenizin günlük çok sayıda ziyaretçi barındırması gerekir. Tam olarak ne kadar olduğu bilinmese de sitede yayıncı olabilmeniz için günlük en az 500 ziyaretçinizin olmasını öneririm.

Ödeme Alt Limiti: 100 TL
Reklam Türleri: Banner
Ödeme Alma: Banka Hesabına
Site Linki: https://www.wordego.com

Her gün araştırma yaparak blog yazarlarına özgün, kaliteli içerikler sunmaya çalışıyorum. Blog sitesi açmak veya blog sitesi açmak isteyenlere rehber olması için Blog Site Rehberi sitesini kurdum. Emeğimin karşılığında tek isteğim alt kısımda bulunan ''Yazıyı Paylaş'' kısmından yazıyı sosyal hesaplarınızda paylaşmanızdır. Bu sayede yazım daha fazla okuyucuya ulaşabilir. Bu yazımda sizler için güvenilir ve para kazanabileceğiniz Adsense Alternatiflerini derledim. Araştırmalarım sonucu keşfettiğim diğer Adsense alternatiflerini de sitem de yayınlayacağım. Herkese bol kazançlar dileğiyle. Takipte kalın👈


2 comments

Çok başarılı bir başlangıç yapmışsın Ahmet. Beğendim, tebrik ederim. Aynen bu şekilde hiç durmadan devam et. Gelecek vaat ediyorsun! ;)

Güzel yorumunuz için teşekkürler hocam hiç durmadan kendimi geliştirerek devam edeceğim İnşallah


EmoticonEmoticon