Wordpress İle Ücretsiz Blog Sitesi Kurma

Bu işe meraklı olan ve bu işi yapmak isteyen kişiler ücretsiz blog sitelerini bir an önce kurarak bu işe başlamak istiyorlar. En popüler olan ve en çok kullanılan ücretsiz blog sitesi açma platformlarını ''Ücretsiz Blog Sitesi Açma'' adlı yazımı buradan okuyarak en popüler blog sitesi açma platformlarını öğrenebilirsiniz. Bu platformlardan birisi olan ve en çok kullanılan blog sitesi açmamızı sağlayacak Wordpress sitesi ile ücretsiz sitemizi detaylı bir şekilde nasıl kuracağımıza bakalım.

Wordpress İle Ücretsiz Blog Sitesi Kurma

Wordpress Sitesi İle Ücretsiz Profesyonel Site Kurma

Ücretsiz blog sitesi açarken kullanılan en ünlü platformlara örnek olarak Blogger ve Wordpress sitelerini vermiştik. Bu yazımızda ise Wordpress ile ücretsiz blog sitesi kurmayı detaylı bir şekilde ele alacağız. Blog sitenizi açtığımızda ise sitenize yükleyebileceğiniz  Seo uyumlu en iyi temaları da sizler için sitede yayınlayacağım. Kısa süre içerisinde profesyonel blog sitenizi kuracaksınız. İlk olarak sitemizi ücretsiz bir şekilde Wordpress platformu ile ücretsiz bir şekilde açarak işlemlere başlayalım.

İlk Adım: Site Kurmaya İlk Adım 

Wordpress platformunun kendi sitesine buradan gittiğinizde karşımıza blog sitemizi açmamız için bir ekran gelecektir. blog sitesi açmak istiyorsanız ''Blog'u Başlat'' seçeneğini seçmeliyiz. Seçtikten sonra artık sitemizin tasarımı ve kişiselleştirilmesi gibi konular bizi bekliyor olacak.

İkinci Adım: Tema Seçimi


Blog'u başlat seçeneğinden sonra karşımıza gelen ekranda klasik Wordpress blog temalarını seçebilirsiniz. Seçmek istemez veya daha sonra tema yüklemek isterseniz ise Şimdilik Atla seçeneğine tıklayarak bu adımı geçebilirsiniz.

Üçüncü Adım: Blog Alan Adı Alma

Temamızı seçtik artık sitemizi kurduk sitemize insanların arama motorlarından erişebilmesi için alan adı( Domain ) alacağız. Ben resimde kendi blog adresim için ücretsiz alan adını aldım. Sizde kendi kuracağınız sitenizin adını girerek ücretsiz alan adınızı alabilirsiniz.

Dördüncü Adım: Ücretli, Ücretsiz Blog Paketleri

Alan adımızı aldıktan sonra karşımıza Wordpress'in blog sahipleri için hazırladığı ücretli paketleri göreceksiniz. Ücretsiz blog sitesi açmak için sizler ''ücretsiz ile başlayın'' seçeneğini seçebilir veya ücretli paketlerden birini satın alabilirsiniz. Biz ücretsiz bir blog sitesi kurmak istiyoruz bu sebeple  ''Ücretsiz İle Başlayın'' seçeneğine tıklıyoruz.

Son Adım: Hesabımızla Giriş Yapın

Son adımda blog sitemizi Google hesabımızla bağlıyoruz. Kullanıcı adımızı ve e-posta adresimizi ve şifrenizi girerek ''Devam'' seçeneğine tıklayarak oluşan blog adresinize bakabilirsiniz.

Ücretsiz bir şekilde blog sitenizi kurdunuz artık yazılarınızla hitap etmek istediğiniz kitlelere ulaşabilirsiniz. Ücretli paketler satın alarak blog sitenizi geliştirebilirsiniz. Wordpress ve Blogger platformları için temalar sitemizde yayınlanacaktır. Açacağınız kategoriye uygun temaları yayınlayacağım temaları sitenize yükleyerek sitenize güzel bir görünüm katabilirsiniz.

Yazılarımın tek amacı blog sitesi açmak isteyenlere veya blog sitesi sahiplerine rehber olması için siteyi kurdum. Hatalarımı, eksiklerimi ve belirtmek istediklerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz. Takipte kalın👈

  



                                                                                                                                                                      

13 comments

WordPress açık kaynak kodlu olması ve eklenti – tema özelliklerinden dolayı kimi zaman saldırılara açık hale gelebilir. Öte yandan şifre denemeleri ile yönetim paneline erişmek isteyen kötü karakterli insanların da varlığını göz önünde bulundurabiliriz. Default olarak wp-login veya wp-admin üzerinden yönetim paneline erişebildiğimiz için eğer bu dizini değiştirmezsek herkese açık bir giriş ekranı ile karşılaşırız. Bu açığı kapatmak için ise genellikle WordPress Giriş Denemesi Sınırlama özelliği kullanılır.
https://www.dogushan.com/wordpress-giris-denemesi-sinirlama-yonetim-paneli/

wordpress bir web sitesi açmak için yapılması gereken en iyi iş wordpress hosting paketi satın almaktır. diğer hosting paketlerine göre çok daha fazla performans sağlar. litespeed cache eklentisi ile wordpress site hızlandırma işlemini kolayyca yapabilirsiniz.

wordpress seo hakkında bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Düğün Organizasyonu

Düğün hazırlıkları ve dugun organizasyonu için profesyonel hizmet almak istiyorsanız İzmir Organizasyon yanı başınızda. Düğün organizasyonu alanında 15 yıllık tecrübesi ile birçok düğün organizasyonuna öncülük eden İzmir Organizasyon firmamız profesyonel ekibi ve kaliteli ekipmanları ile hizmetinizde. Karşınıza sizi mutlu edecek biri çıktığında, karşılıklı olarak birbirinizden elektrik aldığınızda evlenmeye karar verirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile hayatınızı birleştirmek istediğinizde bazı hazırlıklar başlar. Düğün tarihi belirlenir, mekan belirlenir, ev hazırlıkları başlar, gelinlik, damatlık seçimleri gibi düğün hazırlıkları için daha birçok ayrıntı vardır. Tüm bu ayrıntıları düşünmek gelin ve damada kalır. Bu hazırlıkların yanı sıra düğün organizasyonu da çoğu zaman telaşlı oluyor. Bu kadar telaşa hiç gerek yok çünkü İzmir Organizasyon düğün gününe ait tüm detayları sizlerin istekleri doğrultusunda oluşturuyor. Hayal ettiğiniz rüya gibi bir gün için profesyonel ekibimiz düğün hazırlıkları için çalışmaya devam ederken sizler rahat bir nefes alabilir ve gece için hazırlıklarınızı sürdürebilirsiniz. Simge & Gökhan çifti için gerçekleştirdiğimiz düğün organizasyonu yazımızı okuyarak fikir edinebilir ve ayrıntılı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.


evlilik teklifi yüzükleri

Kavram evlilik teklifi olursa bir yada birkaç cümle ile anlatılabilecek basit bir olgu değildir. Şu yer küre üzerinde milyarlarca insan arasından duygusal olarak bağlandığınız, sevginizi, sadakatinizi ve emeğinizi ilmek ilmek ördüğünüz o kişi ile hayatlarınızı birleştirmek; kurduğunuz hayallerin tek tek gerçekleşmesi için çaba harcamak… Sadece bunlar bile evliliğin ne kadar özel olduğunu anlamamız için yeterlidir.

Bayanların evliliğe bakış açısı ve hissettikleri erkeklere göre kıyaslandığında pek çok noktada ortak paydada buluşuyor olabilir. Ancak bazı noktalarda ise kadınlar erkeklere göre daha farklı beklentiler içerisinde yer alıyor. En önemli unsur ise evlilik için öncelikle bir evlilik teklifi gerekmesi gibi. Bu konulara kadınlar erkeklerden daha fazla önem veriyor. Her genç kızın hayalini kurduğu bir evlenme teklifi mutlaka bulunuyor. Bu aşamada beylerin yapacağı en güzel şey ise onları mutlu edecek, sonsuza dek hatıralarından çıkmayacak bir evlilik teklifi organizasyonu yapmak olacaktır. Belki de ayrıntılar çiçekler, başına takılacak bir taç veya bir evlilik teklifi hediyesi.


organizasyon ajansı

Deniz üzerinde15 metrelik özel yatımızda organizasyonlar yapmaktayız. Yatta evlenme teklifi organizasyonu en çok yapmış olduğumuz organizasyonlardandır. Evlenme teklifi organizasyonu için en çok tercih edilen hizmetlerimizi içeren örnek bir videoyu yan tarafta izleyebilirsiniz. Mutluluk Teknesinde evlenme teklifi organizasyonu yada teknede evlenme teklifi organizasyonu alternatifleri için lütfen Evlenme Teklifi Organizasyonu sayfamızı inceleyiniz...

Açılış Organizasyonu

Animasyonlu acilis organizasyonu , renkli kostüm ve makyajlarıyla palyaço gibi animasyon ekibinin, çeşitli dans ve aktivitelerle, açılışa ilgi çekmesidir. Animasyonlu organizasyonlarda palyaçolarımız, mini kulüp danslarla çocukları ve yetişkinleri eğlendirirler. Firmanızın, markanızın ya da kampanyalarınızın yer aldığı broşürlerinizi dağıtırlar. Animasyon sunucusu ( sunucu temini hizmeti ) ile birlikte çeşitli gösteriler düzenlerler.

Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

yazınız kısa ve öz. ön bilgilendirme veren sitelerden. wordpress başlı başına bir sektör olmaya aday bir oluşum. arkasında bir çok geliştirici çalışıyor. diğer hazır site şablonlarını koydu geçti.


EmoticonEmoticon