Hürriyet Yazarkafe Platin Üyelik Nasıl Alınır?

Değerli okurlar bu yazımda sizlere Hürriyet Bumerang Yazarkafe'de Platin üyelik almanıza yardımcı olmaya çalışacağım. Ben nasıl platin üyelik aldım, bu süreçte neler yaptım? Hepsini sizlerle paylaşacağım ama öncesinde bu siteyi bilmeyen veya daha önce kullanmamış okurlar için Hürriyet Bumerang Yazarkafe hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.

Hürriyet Bumerang Yazarkafe

Hürriyet Yazarkafe platin üye nasıl olunur?


2007 yılından bu yana web siteleri, blog siteleri, forum sitelerine ve facebook, instagram, youtube sayfalarına  destek olan bir sistemdir. Hürriyet Gazetesine ait olan bu sistemle sitenizi veya sosyal medya sayfalarınızı daha geniş kitlelere duyurabilir, yazılarınızın daha fazla kişi tarafından okunmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca düzenli ve trafiği fazla bir siteye veya sayfaya sahipseniz, Bumerang sisteminin kendisine ait reklam projesi "Boomads" ile bazı yayıncı markaların reklamını  yapabilir ve bu sistem üzerinden para kazanabilirsiniz.

Hürriyet bumerang hakkında önemli bilgileri paylaştık. Sitenizin veya sayfanızın ziyaretçi sayısını arttırmak, para kazanmak gibi fırsatlardan yararlanmak isterseniz hemen bu linkten kayıt olabilirsiniz.

Sisteme Kayıt Oldum Şimdi Ne Yapacağım?



Hürriyet Yazarkafe platin üye nasıl olunur?


Sisteme kayıt oldunuz ve şimdi ne olacağını merak ediyorsunuz. Siteniz veya sayfanız yetkililer tarafından incelenir ve 3 üyelik tipinden hangi üyelik tipine uygun olduğunuz belirlenir ve sistem tarafından size bir üyelik verilir. Bu üyelik gümüş, altın, platin üyelik tipinden herhangi birisi olabilir. Sitenizin veya sayfanızın düzeni ve trafiği üyelik tipinizi etkileyen en önemli faktörlerdir.

Peki Üyelik Tipinin Yazarkafe'de Önemi Nedir?



Hürriyet Yazarkafe platin üye nasıl olunur?


Bir önceki başlıkta da belirttiğimiz gibi sistemde 3 farklı üyelik tipi bulunmakta. En düşük üyelik tipi olan gümüş üyelikte maalesef Yazarkafe hizmetlerinden faydalanamıyorsunuz. Gümüş üyeliğin bir yüksek üyelik tipi olan altın üyelikte size gelen reklam tekliflerini değerlendirebiliyorsunuz lakin bu üyelik tipinde de gümüş üyelikte olduğu gibi yazılarınızı Yazarkafe de yayınlayamıyorsunuz. Yazılarınızı Yazarkafe'de yayınlamak istiyorsanız en yüksek üyelik tipi olan platin üyeliine sahip olmalısınız. Yazarkafe'ye üye olan çoğu kişinin amacı platin üyelik almaktır. Bunun sebebi ise Platin üyelerinin Yazarkafe'de ki tüm imkanlardan faydalanabilmesidir.


Nasıl Platin Üye Olabilirim?



Hürriyet Yazarkafe platin üye nasıl olunur?


İlk kayıt olduğunuzda genellikle gümüş veya altın üyelikle başlarsınız. Daha sonra sitenizi veya sayfanızı düzenleyerek ve özgün yazılarınızı çoğaltarak platin üyeliğe geçme şansınızı arttırabilirsiniz. Lakin sayfanızı veya sitenizi henüz yeni açtıysanız platin üyelik alamazsınız. Ayrıca özgün yazılarınızın sayısı fazla olsa dahi platin üyelik alamayabilirsiniz. Genelde tercihleri belli bir süre yayında olan sitelerden ve sayfalardan yana olmaktadır. Ne kadar bir süreden bahsediyorsun? diye soracak olursanız benim önerim en az 5-6 ay yayında olan bir sayfadır veya sitedir. Editörler sayfanızın veya sitenizin ne kadar süre zarfında yayında olduğuna dikkat etmekteler. Kısaca maddelerle yapmanız gerekenleri özetleyecek olursak;

- Özgün ve faydalı yazılar yazmaya dikkat edin.
Sitenizin tasarımını olabildiğince güzel yapın.
- Yazarkafeden aldığınız şablonu sitenizin görünür bölgesine yerleşirmek
Yazılarınızda Yazarkafe'den bahsedin. Onlar hakkında yazı yazmanız ve onları daha fazla kişiye tanımanız editörlerin hoşuna gidecektir.

Yukarıda ki maddeleri uyguladınız ama hala üyelik tipiniz değişmediyse bu linken siteye gidebilir, "Bir talep gönder" seçeneği ile üyelik tipinizin yükseltilmesi talebinde bulunabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise ana sayfada bulunan "Ayarlar" seçeneğinden Site bölümünde sitenizi veya sayfanızı güncel hale getirdikten sonra forumun en altında bulunan "değişiklikleri kaydet" seçeneği ile sitenizin veya sayfanızın yeniden incelenmesini isteyebilirsiniz.

Ben Nasıl Platin Üyelik Aldım?



Hürriyet Yazarkafe platin üye nasıl olunur?


Benim de uzun bir süre altın üyeliğim vardı. Platin üyelik almak istiyordum. bunun için kendi sitelerinin yazılarını iyice okudum. Yazarkafe sitesinden yazılarımda güzel bir şekilde bahsettim. Daha sonra sitemde belli bir süre özgün ve faydalı olduğunu düşündüğüm yazılarıma devam ettim. Sitemin platin üyeliği hak ettiğini düşündüğümde Yukarıda da anlattığım gibi "Bir talep gönder" seçeneğinden formu doldurarak üyeliğinizin incelenmesini isteyebilirsiniz. Sitenizi uygun bulduklarında platin üyeliğe yükseleceksiniz. İnceleme Bir hafta veya daha fazla sürebilir. Daha kısa da sürebilir. Bu onlara kalmış bir şey. Benim sitemin incelenmesi 10 gün sürmüştü.

Umarım yazı sizlere bu konu hakkında yeterli bilgi vermiştir. Araştırmalarım ve deneyimlerimle sizlere elimden geldiğince yardım etmek istedim. Eee sevgili okurlarım ve aynı zamanda blog dostlarım bu yazının da sonuna geldik. Sizlerden küçük bir isteğim olacak. E-posta abone olmanı ve Blog dostlarım arasına katılmanı çok isterim. Bu kadar emek verilen ve bu denli detaylı, çokça emek verilen, faydalı bir yazıya kayıtsız kalmayacağını düşünüyorum. Araştırmalarımı ve deneyimlerimi paylaşmaya son hız devam edeceğim. Takipte kalman dileğiyle👈😉

25 comments

Yazarkafe iyi bir proje ama nedense çok cezbetmiyor beni! Sanki onlar da olursa olur olmazsa olmaz havasındalar ve kendilerini çok fazla öne çıkarmaya gayret etmiyorlar...

Bilgilendirici bir yazı olmuş teşekkürler

3-4 ay önce başvurmuştum, bana altın üyeliği uygun görmüşlerdi. Sizin yazınızı görünce tekrar güncelleme yapıp başvurdum bakalım ne olacak sonuç.

Elinize sağlık. Bu konuda ben de Recep Beye katılıyorum. Kazanç konusunda zaten elde tutulur bir sonuç alamıyoruz. Tek artısı bana göre, Yazar Kafe için gönderilen içeriklerin onaylanıp Hürriyet'in ana sayfasında yayınlanması. Tabi bu konuda da ne kadar profesyonel hareket ediyorlar bilemiyorum.

Evet size katılıyorum hocam ben de henüz bir reklam teklifi almadım.

Öncelikle yazı için teşekkürler hocam. Bende platin üyeyim. Fakat genelde yazar kafeye yüklenen içeriklerin orjinal içerikten daha yüksek sıralarda index almasından dolayı orjinal yazının aşağıda kalmasını sağlıyor şeklinde bir eleştiri var. Siz bunu hiç gördünüz mü?

Ercan Hocam öncelikle yorumunuz için teşekkürler. benim bu son yazılarımda böyle bir sorun olmadı. Olduğunu farz etsek bile Yazarkafe'de ki yazı zaten devamını okumaları için okurları sizin sitenizde ki orjinal yazıya yönlendiriyor. Böyle bir şey olsa dahi bence bu konuda sıkıntı olmaz.

Alalı yıllar oldu belki ama kullanmak istemiyorum. Çok düşük ücretler teklif etmeleri artık bir hakaret gibi geliyor.

Haklısınız adamkarga hocam. Henüz ben teklif bile almadım.

Bu aralar çok ilgilenemedim ama eğer ana sayfaya seçilirse yazı okunuyor. Yoksa okunma sayısı 1-2.. Ya da benim içerikler ilgi çekmiyor :( ...

Reklam teklifi alıyorum dört ayda bir de olsa, damlaya damlaya göl olur...

yazılar kategorilere göre ayrılmıyor mu hocam? İçeriğimiz ana sayfaya çıkabiliyor mu?

yazarkafe olarak güzel yayınları olması güzel fakat www.mevsim.org kadar alexasası düşen bir yerde ben göremiyorum. Bence onlardan bir yardım almak gerekecek.

Beni pek sarmayan bir yer oldu..

Cerazza neresi sarmadı seni?

Güzel bir yazı olmuş
Size sorum blogspot daki sitemle altın üyelik almıştım şimdi ise kendi domainimle yeni bir site hazırladım yazarkafe den yeni bir üyelik kaydımı oluşturmam lazim yada hesap ayarlarımdan sitemi güncellemem yeterli olur mu?

Hesap ayarlarınızdan site adresinizi güncellemeniz yeterli olacaktır. İnceleme sonunda Siteniz hangi tür üyeliğe uygunsa o üyelik size verilecektir.

Tebrikler faydalı bir yazı olmuş.

çok anlaşılır olmuş teşekkürler

Osmangazi SEO,
Nilüfer SEO,
BURSA SEO,
Büyükorhan SEO,
Yıldırım SEO,
Gemlik SEO,
Gürsu SEO,
BURSA SEO,
Harmancık SEO,
İnegöl SEO,
İznik SEO,
Karacabey SEO,
BURSA SEO,
Keles SEO,
Kestel SEO,
Mudanya SEO,
Mustafakemalpaşa SEO,
Orhaneli SEO,
Orhangazi SEO,
Yenişehir SEO,
BURSA SEO,


EmoticonEmoticon